Datums 11.–12. maijs, 2023
LaiksVisu dienu
Vieta Hibrīdformātā
Vizuālis konferencei

Aicinām visus inovatorus, uzņēmējus un intelektuālā īpašuma profesionāļus uz šī gada PATLIB konferenci, kas tiek organizēta pateicoties Eiropas Patentu iestādei un šī gada līdzorganizatoram Igaunijas Patentu iestādei. Pievienojieties mums Tallinā uz vietas vai tiešsaistē, lai izmantotu unikālu iespēju uzklausīt intelektuālā īpašuma un inovāciju jomas ekspertus.

Šajā konferencē uzstāsies arī Patentu valdes Attīstības un starptautiskās sadarbības departamenta direktore Terēze Vētra. Pateicoties viņas lielajai pieredzei intelektuālā īpašuma izpratnes veicināšanā un izglītošanā, apmeklētāji no viņas prezentācijas var sagaidīt vērtīgas atziņas.

Konferences laikā uzzināsiet par jaunākajiem sasniegumiem mākslīgā intelekta un metaversa jomā un to, kā tie var ietekmēt inovācijas un intelektuālo īpašumu. Pasākuma laikā būs iespēja iegūt vērtīgu ieskatu veiksmīgos inovācijas piemēros, tostarp Igaunijas uzņēmumā, kura izgudrotāji 2022. gadā ieguva Eiropas izgudrotāja balvu rūpniecības kategorijā. Kā arī par PATLIB tīkla partneru sadarbību, jo īpaši tehnoloģiju pārneses jomā, un kā šīs partnerības var dot labumu jūsu organizācijai. Uzziniet no reģistrētiem tehnoloģiju pārneses profesionāļiem un sertificētiem licencēšanas profesionāļiem par šo kvalifikāciju priekšrocībām un to ietekmi uz sertifikāciju. Jums būs iespēja uzzināt arī par Eiropas Patentu iestādes iniciatīvu "Zināšanu nodošana Āfrikai" un par to, cik svarīga ir zināšanu apmaiņa un inovāciju veicināšana vismazāk attīstītajās valstīs.

Aicinām būt informētiem par jaunākajām tendencēm un norisēm intelektuālā īpašuma un inovāciju jomā. Reģistrējieties pasākumam šajā saitē: https://liveevents.epo.org/patlib2023/registration.

Šeit varat aplūkot pasākuma programmu: https://www.epo.org/news-events/events/conferences/patlib2023/programme.html